Transportbaan 4a - Winschoten - 0597 43 28 85
Transportbaan 4a - Winschoten

0597 43 28 85

AOV

Ondernemers denken vooruit. Ze nemen risico’s en maken plannen. Maar sommige gebeurtenissen komen onverwacht. Stel dat u als ondernemer minder of niet kunt werken. Wat zijn dan de gevolgen. Voor u, voor uw gezin, voor uw bedrijf en uw medewerkers? Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering geeft zekerheid.

 

Voor wie?

Een AOV is een ondernemersverzekering. Ondernemers, ZZP’ers, directeur-grootaandeelhouders en vrije beroepsbeoefenaren krijgen bij arbeidsongeschiktheid geen uitkering via hun werkgever. Om te voorkomen dat ze enorm terugvallen in inkomen kunnen ze zelf het risico verzekeren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Wat kost een AOV?

Dat ligt aan de keuzes die u maakt. Còmplex Advies helpt u met een passende oplossing. Enkele variabelen bij het bepalen van de premie zijn het verzekerde bedrag (hoe hoger dat bedrag, hoe hoger de premie) en de eigen risicotermijn (een langere termijn resulteert in een lagere premie). Uw situatie is uniek, Còmplex Advies kijkt naar uw specifieke situatie.

AOV aftrekbaar

De premie die u betaalt voor de Arbeidsongeschiktheidsverzekering is fiscaal aftrekbaar. Mocht u een uitkering krijgen uit de AOV dan ziet de Belastingdienst dat als inkomen en daarover moet u belasting betalen.

Wat doet Còmplex Advies?

Còmplex Advies stelt een klantprofiel op en samen bekijken we uw financiële situatie. Uw pensioen, uw vaste lasten, uw hypotheek en uw inkomen komen aan de orde. Vervolgens bespreken we wat u wilt verzekeren en voor welk bedrag. Met deze informatie maken we een passend advies. Zodat u, ook als u ziek wordt, uw boodschappen kunt betalen of eventueel vervanging binnen uw bedrijf kunt inschakelen zodat de zaken toch door kunnen draaien.

Online de adviseur vragen

Zelf een AOV afsluiten?

Een veelgehoorde vraag is: Kan ik zelf een AOV afsluiten? Waar heb ik een adviseur voor nodig? Op sommige websites krijgt u een reeks vragen en kunt u zelfstandig een AOV afsluiten. In de meeste gevallen wordt u bij de laatste stap alsnog naar een adviseur doorverwezen. Niet zonder reden… het is voor u én de verzekeraar belangrijk dat er geen fouten worden gemaakt. Aan onze dienstverlening worden speciale eisen gesteld zodat u bij Còmplex verzekerd bent van het beste advies.

Còmplex Advies beoordeelt jaarlijks of uw situatie (en daarmee uw risico) verandert. Stel bijvoorbeeld dat u ineens veel meer kilometers per jaar moet rijden. Dat kan van invloed zijn en wij houden dat voor u in de gaten. En mocht u onverhoopt gebruik moeten maken van uw AOV… wilt u dan de papierwinkel zelf regelen of wilt u liever dat Còmplex Advies uw belangen behartigt?

Waarom Còmplex Advies?

Waar kan ik het beste een AOV afsluiten? Wij zeggen: bij Còmplex Advies, want:

  • Còmplex Advies vertaalt abracadabra naar begrijpelijke taal.
  • Complex regelt voor honderden klanten de AOV en is er dus zeer bedreven in.
  • We denken met u mee over de betaling van de advieskosten. Omdat er geen provisie regelingen meer mogen worden gehanteerd factureren we u, heel transparant, onze advieskosten. We zijn daar vooraf duidelijk over. U weet wat u kunt verwachten. En desgewenst kunt u onze advieskosten in termijnen betalen.
  • We werken veel samen met accountants, notarissen en advocaten.
  • Veel ondernemers hebben hun pensioenen ook bij Complex Advies ondergebracht. Alles vertrouwd onder één dak.
  • Nog meer onder één dak: onze zusterbedrijven kunnen u adviseren over alle andere verzekeringen.